Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cluj-Napoca: Târg „Arte și Bucate”, 24-26 februarie 2023, Muzeului Etnografic al Transilvaniei

24 februarie, 2023 - 26 februarie, 2023

Arte și Bucate. Târg de Dragobete, Mărțișor și 8 martie

 

Handmade Transilvania, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la Târgul Arte și Bucate, organizat în perioada 24-26 februarie 2023, la sediul Muzeului Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului nr. 21.

 

Programul Târgului este următorul: vineri, 24 februarie: 16-20, sâmbătă, 25 februarie: 10-20, duminică, 26 februarie: 10-20.

 

Vă invităm să sărbătorim împreună venirea primăverii, să faceți cumpărături, să gustați preparate românești, să beți un vin și să vă relaxați pentru câteva ore. Organizatorii pregătesc și ateliere creative pentru copii și adulți, deci vă așteptăm cu cei dragi pentru a petrece un weekend special.

 

Printre obiectele care vor putea fi cumpărate se numără piese de îmbrăcăminte, bijuterii, mărțișoare, cosmetice naturale, genți, portmonee, rucsacuri, printuri de artă și originale, agende, produse textile. De asemenea, veți putea achiziționa și produse pregătite de USAMV: zacuscă, siropuri, saleuri, mezeluri, brânzeturi etc. O parte din produse se vor putea consuma la fața locului, contra cost, sub formă de mini platouri mixte, pâine cu zacuscă și cu gem, vin la pahar.

 

 

Details

Start:
24 februarie, 2023
End:
26 februarie, 2023
Event Category:

Organizer

Muzeul Etnografic al Transilvaniei
View Organizer Website

Venue

Muzeul Etnografic al Transilvaniei – Cluj-Napoca
Palatul Reduta, Str. Memorandumului nr. 21
Cluj-Napoca, Cluj 400114 Romania
+ Google Map
View Venue Website