Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și colecționarul avocat George Șerban vă invită la expoziția ,,Goya – 275 de ani de la naștere. Haideți să îl cunoașteți altfel pe Goya!”.

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și colecționarul avocat George Șerban vă invită vineri, 23 iulie 2021, începând cu ora 19:00 la vernisajul expoziției ,,Goya – 275 de ani de la naștere. Haideți să îl cunoașteți altfel pe Goya!”.
Expoziția, curatoriată de dr. Alexandru Constantin Chituță și dr. Alina Ilia, va înfățișa publicului vizitator o parte însemnată a operei artistului spaniol Francisco Goya, cuprinzând peste 50 de gravuri din seriile ,,Capriciile”, ,,Tauromahia” și ,,Dezastrele războiului”, împreună cu trei gravuri ale artistului olandez Rembrandt.
În cadrul evenimentulului vă invităm să îl cunoașteți altfel pe Goya, cu lucrări interpretate de tineri și adolescenți amatori coordonați de artistul plastic Georgiana Cotuțiu în cadrul atelierului de pictură Shevalet și să urmăriți alături de noi un moment artistic realizat de dansatorii școlii de dans Floris Bistrița, condusă de Florica Budușan împreună cu Horațiu Berengea.
Vă așteptăm alături de noi!
Manager, dr. Alexandru Gavrilaș

Details

Start:
23 July, 2021
End:
30 July, 2021
Event Category:

Organizer

Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud
View Organizer Website

Venue

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud
Str. General Grigore Bălan nr. 19
Bistrița, Bistrița-Năsăud 420016 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *