Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Complexul Muzeal de Științele Naturii “Ion Borcea” Bacău, lansează, special pentru antreprenorii culturali, (ONG-uri, fundaţii, asociaţii), organizatori de evenimente, pentru toţi cei interesaţi de domeniul ştiinţelor naturii şi nu numai, o invitaţie la parteneriat.

28 martie, 2022 - 31 mai, 2022

GRĂDINA SENZORIALĂ A MUZEULUI DE ŞTIINŢELE NATURII BACĂU – LOCUL ÎN CARE PROIECTELE TALE PRIND CONTUR
Sub genericul „Deschiși permanent pentru cunoaștere!”, Complexul Muzeal de Științele Naturii “Ion Borcea” Bacău, lansează, special pentru antreprenorii culturali, (ONG-uri, fundaţii, asociaţii), organizatori de evenimente, pentru toţi cei interesaţi de domeniul ştiinţelor naturii şi nu numai, o invitaţie la parteneriat.
Întrucât curtea Muzeului de Ştiinţele Naturii s-a transformat într-o Grădină Senzorială, cu spaţii dedicate evenimentelor, workshop-urilor, expoziţiilor în aer liber, festivalurilor, îi invităm la colaborare pe cei interesaţi mai ales că restricţiile care limitau evenimentele culturale s-au ridicat.
Taxa pentru utilizarea temporară a locurilor publice este: 100 lei / oră. Pentru evenimentele organizate de parteneri, expoziţii de profil / multidisciplinare / interdisciplinare, se vor taxa anumite % din valoarea încasărilor partenerilor (1% – 100%), în funcţie de complexitatea şi durata evenimentului.
În anul care a trecut, spaţiul grădinii noastre a fost gazda a numeroase proiecte de succes, a Şcolii de Vară a micului Naturalist, a Festivalului Ştiinţelor, evenimente pe care le vom organiza şi în 2022.
La acestea se vor adăuga manifestări complexe, programate deja, pe care le vom da publicităţii din timp.
Grădina senzorială este parte a turului complet de vizitare a Muzeului de Ştiinţele Naturii, oferind publicului experienţe speciale, de neuitat!
Vă aşteptăm!
Manager,
dr. Gabriela Gurău

Detalii

Începe:
28 martie, 2022
Se termină:
31 mai, 2022
Eveniment Category:
Site web:
https://www.facebook.com/complexulmuzealionborceabacau/posts/5076139909129700

Organizator

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii “Ion Borcea” Bacău

Loc de desfășurare

Complexul Muzeal de Științele Naturii „Ion Borcea”
Str. Aleea Parcului 9
Bacău, Bacău 600034 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare