Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași invită publicul sâmbătă, 3 septembrie 2022, de la ora 18.00, în Sala „Henri Coandă” de la Palatul Culturii, la Recitalul vocal – instrumental „Nostalgie de vară/ Nostalgia di estate”

3 septembrie, 2022

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași invită publicul sâmbătă, 3 septembrie 2022, de la ora 18.00, în Sala „Henri Coandă” de la Palatul Culturii, la Recitalul vocal – instrumental „Nostalgie de vară/ Nostalgia di estate”, organizat în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași – Facultatea de Interpretare, Compoziție și Studii Muzicale Teoretice.

Recitalul este susținut de Diana Elena Barbu (soprană), acompaniată la pian de prof. corepetitor Ana Maria Șnaider. Invitatul special al acestui eveniment muzical este Alberto Cappiello, interpret maestru corn francez, director și solist la Rimini Chamber Orchestra, Italia, care are în portofoliu colaborări cu numeroase orchestre din Argentina, Coreea de Sud, Germania, Italia. Aflat pentru prima dată în România, Alberto Cappiello va fi acompaniat la pian de Andrei Enoiu, lect. univ.dr. la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.

Programul include lucrări de Gioachino Rossini, Wolfgang Amadeus Mozart, Giuseppe Verdi, Alfredo Catalani, Giuseppe Cioffi, Eduardo Di Capua, Carl Maria von Weber.

Prezintă: Karina Ioana Pop, studentă a Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași.Intrarea la acest eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Manager Interimar,

Drd. Valentina Druțu

Şef Secție Relaţii Publice, Marketing, Logistică, Proiecte și Programe,

Dr. Coralia Costaş

 

Detalii

Dată:
3 septembrie, 2022
Eveniment Category:

Organizator

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Complexul Muzeal Național „Moldova” – Iași
Piața Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 1
Iași, Iași 700028 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *