Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Concert de pre-Vară 2022 la Muzeul Municipal Călărași, 11 mai 2022

11 mai, 2022

Miercuri, 11 mai, împreună cu Adrian Bezna și Ovidiu Mihăilescu vă așteptăm la un concert de suflet. Concertul de pre-Vară 2022 va începe la ora 19:00 în foaierul de la etajul Muzeului Municipal în atmosfera prietenoasă creată de cei doi cantautori dar și de locul deja cunoscut pentru asemenea activități.
Pentru că este în plin turneu de promovare al celui de-al 3-lea album al său, intitulat ,,Între uși,, , Adrian Bezna a găsit o fereastră pentru a concerta la Călărași alături de prietenul său Ovidiu Mihailescu.
Vă așteptăm cu drag!
Adrian Bezna despre Adrian Bezna:
M-am îndrăgostit de chitară în școala generală, primul cântec ale cărui acorduri le-am ”furat” cu privirea a fost ”Jurământ la Putna” a lui Gil Ioniță. Prima suferință din dragoste a ”născut” primul cântec pe cuvintele mele, ”La mulți ani”, și tristețea cuvintelor adunate în poezie.
Ovidiu Mihăilescu despre Ovidiu Mihăilescu
,, Am început să citesc cărți la 6 ani. În clasa I mergeam deja frecvent la bibliotecă, de unde luam cu împrumut patru – cinci cărți săptămânal… Am fost un cititor împătimit de mic și abia apoi am descoperit poezia și muzica. Mama îmi citea poeme de Coșbuc și Topârceanu, iar pe vremea mea poeții încă se studiau la școală. De la 16-17 ani chitara a venit să-mi întregească nevoia de frumos și armonie…

Detalii

Dată:
11 mai, 2022
Eveniment Category:
Site web:
https://www.facebook.com/events/321624230083761/?ref=newsfeed

Organizator

Muzeul Municipal Călărași
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Municipal Călărași
1 Decembrie 1918, 3-5
Călărași, Călărași 910040 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare