Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concurs de stagii și rezidențe la Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii

1 March - 31 March

🟢Concurs de stagii și rezidențe la Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii #Mihai_Eminescu
📚#Memorialul_Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, instituţie al cărei principal obiectiv este cercetarea şi promovarea operei eminesciene, oferă, în anul 2022, un stagiu de traducere a operei eminesciene, un stagiu de cercetare și două rezidențe pentru scriitori.
📚Stagiile și rezidențele se acordă pentru o perioadă de o lună pe parcursul anului 2022:
➡️stagiul de traducere – traducătorilor români şi străini, indiferent dacă locuiesc în țară sau în străinătate, pe teme de cercetare a operei și biografiei eminesciene;
➡️stagiu de cercetare privind edițiile operei eminesciene – profesorilor, studenților, cercetătorilor români şi străini, indiferent dacă locuiesc în țară sau în străinătate;
➡️rezidențele – scriitorilor pentru o perioadă de o lună pe parcursul unui an în vederea redactării biografiei romanțate a scriitorilor Samson Bodnărescu și, respectiv, Dimitrie Petrino.
📚Solicitările de participare la concursul de acordare a stagiului se depun de către candidaţi, prin poştă, în perioada 1 martie – 31 martie 2022, la Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii Mihai Eminescu, str. Mihai Eminescu nr. 19, sat Ipoteşti, comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, cod 717253, sau prin e-mail (format PDF) la adresa: bursecercetareipotesti@gmail.com.
📚Regulamentul poate fi consultat pe site-ul Memorialului Ipotești.

Details

Start:
1 March
End:
31 March
Event Category:

Organizer

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii “Mihai Eminescu”
View Organizer Website

Venue

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii “Mihai Eminescu”
Ipotești, Botoșani 717253 Romania + Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.