Loading Events
 
 

CONCURS FOTO – Cea Mai Frumoasă Casă din Banat ediția a II – a
Vă invităm la concurs! Concursul foto “Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” se adresează fotografilor amatori sau profesioniști de orice vârstă. Așteptăm fotografiile voastre, ale caselor din Banatul istoric, alături de datele personale (nume, prenume, nr. de telefon) și denumirea fotografiei (fotografiilor) cu care doriți să intrați în concurs pe adresa de mail concursmnab@gmail.com.
Concurenții pot participa cu cel mult 3 propuneri candidate la titlul de “Cea Mai Frumoasă Casă din Banat” iar la sfârșitul perioadei de înscriere, juriul va alege 12 propuneri care vor intra în finală. în ultima săptămână a concursului, publicul va avea dreptul să își aleagă preferatele.
19 noiembrie e data în care vom anunța câștigătorii. Termenul limita pentru trimiterea fotografiilor este 10 noiembrie 2021.
Juriul este format din: Raoul Șeptilici – muzeograf, Dan Leopold Ciobotaru – arheolog, Milan Șepețan -fotograf, Corina Cranciova – muzeograf, Giulia Delcea – artist plastic și Publicul, care-și va exprima părerea prin votul acordat fotografiilor în ultima săptămână a concursului, pe pagina de facebook a MNaB.
Premiile, constând în cărți și obiecte de artă vor fi în valoare de 10.000 lei, și vor fi împărțite astfel: Locul 1:4.000 lei
Locul II: 2.500 lei
Locullll: 1.500 lei
Mențiuni: 2000 lei Finalistele. 12 la număr, vor avea ocazia de a reprezenta câte o pagină din calendarul Muzeului Național al Banatului 2022.
Care este pentru tine Cea mai Frumoasă Casă din Banat?
Concurs organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Timiș.
#mnab #concurs #ceamaifrumoasacasadinbanatll

Details

Start:
28 October
End:
19 November
Event Category:

Organizer

Muzeul Național al Banatului – Timișoara
View Organizer Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *