Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Constanța: expoziția personală „Taifasul culorilor”, semnată de Andrei Pennazio la Muzeul Național al Marinei Române, 12-28 iulie 2021

MNMR VĂ AȘTEAPTĂ LA „TAIFASUL CULORILOR”
Luni, 12 iulie 2021, la ora 17.00, la Muzeul Național al Marinei Române va avea loc vernisajul expoziției personale „Taifasul culorilor”, semnată de Andrei Pennazio.
Pe simezele salonului expozițional „Clio” vor putea fi admirate 19 pânze ale tânărului artist în prezentarea doamnelor dr. Geta Deleanu, critic de artă și dr. Laura Stroe, președinte Wild Art.
Expoziția va putea fi vizitată în perioada 12-28 iulie 2021, în programul de funcționare al muzeului.
La eveniment se vor păstra condițiile de distanțare socială, iar purtarea măștii este obligatorie.

Andrei Pennazio
S-a născut pe 14 septembrie 2005, la Alba, provincia Cuneo, Italia. Mama sa este româncă iar tatăl italian. Locuiește în Iași, România, și este elev în anul III al Colegiului de Artă „Octav Băncilă” din Iași.
La vârsta de 6 ani, în 2011, desenul lui a fost premiat la concursul anual „Beffana” al fabricii Ferrero S.P.A. din Alba, Italia. La vârsta de 8 ani și jumătate participă la prima sa expoziție de grup, organizată la Casa Armatei Iași, de către Școala Primară ,, Junior ” din cadrul Universității ,, Al. I .Cuza ”, unde era elev.
Prima sa expoziție personală a avut-o la vârsta de 10 ani, în Italia, în satul său natal Lequio Berria, provincia Cuneo, după care au urmat alte expoziții personale: în Republica Moldova, China, Franța, Spania, Italia, Bulgaria și desigur, România unul din cele mai mari succese fiind obținut la București, la Muzeul Național de Artă Cotroceni.

Details

Start:
12 July, 2021
End:
28 July, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Național al Marinei Române – Constanța
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Marinei Române
Str. Traian nr. 53
Constanța, Constanța 900725 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *