Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Craiova: Expoziţie internaţională la Muzeul de Arta-Behind the Face

22 august, 2008 - 15 septembrie, 2008

La Muzeul de Artă din Craiova va avea loc vineri 22 august 2008, ora 19 deschiderea oficială a expoziţiei BEHIND THE FACE, ce se va desfăşura în sălile de la parterul Palatului Jean Mihail.
Evenimentul a fost realizat în colaborare cu Galeria KunstART din Bochum Germania, reprezentată prin doamna Doina Talmann şi domnul Günter Strünck. Cei doi sunt promotori ai unui proiect ambiţios, care doreşte să facă posibile schimburi culturale diverse, cu interes deosebit pentru prezentarea de artă contemporană „străină” în România şi promovând deasemenea arta contemporană românească în Germania.
Expoziţia BEHIND THE FACE este înainte de toate o binevenită experienta interculturala. Na Young Lee, artistă din Coreea de Sud (care a câştigat de curând Premiul I „Leonardo 2008”, organizat de Muzeul Walter din Augsburg şi dotat cu 25.000 €) şi Zhang Qiwei, artist din China, ne propun, din perspective personale, o viziune asupra identităţii simţită ca „entitate” (re) formulabila, adaptabila şi mereu construibilă.
Expoziţia va fi deschisă în perioada 23 august- 15 septembrie 2008.
MIHAELA VELEA (Muzeul de Artă Craiova, curatorul expoziţiei)

Detalii

Începe:
22 august, 2008
Se termină:
15 septembrie, 2008
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, ,

Organizator

Muzeul de Artă Craiova
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul de Artă Craiova
Palatul Constasntin Mihail, Calea Unirii nr. 15
Craiova, Dolj 200419 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare