Loading Events

« All Events

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de la lansarea Parteneriatului strategic România-SUA, Muzeul Municipiului București în colaborare cu Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului și Fundația Română pentru Democrație, organizează la Muzeul George Severeanu expoziția “Pe firul confesiunilor.

8 July - 4 December

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de la lansarea Parteneriatului strategic România-SUA, Muzeul Municipiului București în colaborare cu Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului și Fundația Română pentru Democrație, organizează la Muzeul George Severeanu expoziția “Pe firul confesiunilor. Mărturii despre Parteneriatul strategic România-SUA. Colecția Emil Constantinescu”.

Obiectele prezentate în cadrul expoziție sunt reprezentative pentru istoria Parteneriatului Strategic România-SUA și completează o istorie care nu a fost încă scrisă.
Vernisajul este programat la data de 8 iulie 2022, ora 19.00, la Muzeul George Severeanu (str. Henri Coandă nr. 26), iar expoziția poate fi văzută până la data de 4 decembrie 2022.

Details

Start:
8 July
End:
4 December
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/361652506081456/?ref=newsfeed

Organizers

Muzeul Municipiului București
Institutul de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului

Venue

Muzeul George Severeanu – Muzeul Municipiului București
Str. Henry Coandă nr. 26, sector 1
București, București 010668 Romania
+ Google Map
View Venue Website