Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Dej: Primăria Municipiului Dej organizează miercuri 24 ianuarie, manifestări dedicate Unirii Principatelor Române care vor fi marcate de deschiderea muzeului Municipal Dej

24 ianuarie

Mai exact, inaugurarea Muzeului Municipal Dej va avea loc de la ora 14. Noul muzeu este situat în fosta clădire a Colegiului „Andrei Mureşanu”. Aici au fost inaugurate recent o sală multimedia 3D, o librărie şi o sală de conferinţe. Noua locaţie a muzeului face parte dintr-un proiect al municipalităţii care doreşte să dezvolte viaţa culturală a oraşului Dej, cu ocazia Centenarului.

Evenimentele dedicate Unirii Principatelor Române vor debuta la ora 12:00 cu demonstrații de luptă cu gladiatori în zona din fața Primăriei Municipiului Dej și ateliere de meşteşuguri antice și jocuri romane care se vor desfășura în incinta muzeului.

Seria evenimentelor dedicate Unirii Principatelor Române va continua de la ora 14:30 la Centrul Cultural ”Arta”, unde Prorectorul Universității Babeș Bolyai-prof univ dr. Ioan Bolovan va susține conferința cu tema ”De la Mică la Marea Unire”.

Detalii

Data:
24 ianuarie
Eveniment Categories:
,

Loc de desfășurare

Muzeul Municipal Dej
Piața Bobâlna 2
Dej,Cluj405200Romania
+ Harta Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *