Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Duminică, 19 septembrie 2021, de la ora 17.00, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud prezintă publicului spectacolul ”Muzeul ultimului pet”, o producție Anima Art!

19 September, 2021

Duminică, 19 septembrie 2021, de la ora 17.00, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud prezintă publicului spectacolul ”Muzeul ultimului pet”, o producție Anima Art! Este prima dintre cele trei reprezentații care se vor desfășura pe scena din curtea muzeului bistrițean în datele de 19 septembrie, 25 septembrie și 2 octombrie 2021.
Evenimentul este parte a proiectului ”SCENA VERDE. Teatru comunitar pentru mediul încojurător”, finanțat de AFCN, sesiunea II/2021 și derulat în parteneriat cu Asociația AnimaArt Cluj-Napoca și Școala ”Sfera ”Bistrița.
”SCENA VERDE. Teatru comunitar pentru mediul încojurător” propune un proiect de intervenție culturală ce integrează producția artistică participativă, printr-o serie de ateliere de reutilizare a deșeurilor și reciclare creativă. Proiectul vizează consumul și producția responsabilă, economia circulară și dezvoltarea durabilă. Astfel, toți participanții își vor găsi un loc în narațiunea mai largă a problemelor de mediu într-un loc comun – al creației, imaginației și poveștilor!
Prin intermediul teatrului de animație (păpuși, obiecte și marionete), utilizate atât ca mediu de expresie dar și ca instrument de învățare, actorii implicați vor crea un loc comun de manifestare artistică. În acest spațiu copiii, educatorii și actorii vor descifra noi sensuri ale animației, folosind teme de ecologie în educația nonformală, rezultatul fiind un spectacol ce integrează poveștile celor implicați.
Participarea este gratuită în baza unui bilet de intrare fictiv, bilet eco, prin care se derulează o campanie de reciclare selectivă, unde spectatorii aduc deșeuri, la intrarea în spațiul de joc.

Details

Date:
19 September, 2021
Event Category:

Organizer

Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud
View Organizer Website

Venue

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud
Strada Petru Rareș 1
Bistrița, Bistrița 420080 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.