Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Expozițiile Complexului Muzeal Arad se redeschid în 15 mai!

15 mai - 31 mai

Expozițiile Complexului Muzeal Arad se redeschid în 15 mai!

Vineri, 15 mai 2020, după două luni în care am fost alături de dumneavoastră zilnic, în mediul on-line, Complexul Muzeal Arad îşi redeschide porțile şi expozițiile pentru arădeni, cu respectarea strictă a măsurilor impuse pe perioada stării de alertă, de către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, pentru protecția împotriva noului virus Covid 19.

La Palatul Cultural Arad sunt deschise expozițiile Muzeului de Istorie, iar în județ se redeschid Muzeul Orașului Lipova și Muzeul Memorial ”Ioan Slavici și Emil Monția” Șiria.

La Sala „Clio” (str. Horia 10), sunt prezentate ultimele cercetări și descoperiri arheologice din județul Arad în cadrul expoziției „Archaeografitti 3”, deschisă până la sfârșitul acestei luni.
Expoziţia poate fi vizitată şi virtual:
https://www.youtube.com/watch?v=c-5-oxd58cA.

La Muzeul de Artă (str. Gheorghe Popa de Teiuş 2-4, etaj II) vă invităm să descoperiți expoziția „Unexpected Dali”, deschisă la Arad până în data de 23 august și expoziția de artă europeană și românească, care poate fi vizitată, deasemenea virtual:
https://www.youtube.com/watch?v=81MgsYea7OI&t=83s

Pentru protecția dumneavoastră în Muzeu, vă rugăm să respectaţi măsurile impuse pe perioada stării de alertă, de către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, pentru protecția împotriva noului virus Covid 19.

– Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării de mască (medicală/non-medicală) pe toată durata vizitei în muzeu. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul;
– Vizitatorii sunt rugați să își dezinfecteze mâinile cu dezinfectant pe bază de alcool, pus la dispoziție la intrarea în muzeu;
– Accesul în expoziţii va fi limitat la un număr de 6 persoane simultan, iar grupurile vor avea un număr de maxim 3 vizitatori;
– Asigurarea păstrării unei distanţe de siguranță, de minim 2 metri între vizitatorii muzeului, respectiv între vizitatori și personalul muzeului.

Mulțumim că sunteți alături de noi şi vă invităm să ne urmăriţi în continuare pe pagina de facebook a muzeului, unde postăm zilnic date despre istoria Aradului, poveşti din spatele obiectelor de patrimoniu şi unde puteţi citi on-line, din siguranța căminului dumneavoastră, toate publicaţiile muzeului!

Pentru mai multe detalii privind expozițiile muzeului, accesați
www.museumarad.ro

Detalii

Începere:
15 mai
Se termină:
31 mai
Eveniment Categories:
,

Loc de întâlnire

Complexul Muzeal Arad
Piata Enescu 1
Arad, Arad 310131 Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://www.museumarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *