Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Galaţi: evenimentul “45 de ani – o lună şi o zi”

4 May, 2012

 

Muzeul de Artă Vizuală Galaţi are plăcerea să vă invite la evenimentul ,, 45 de ani -o lună şi o zi”, vineri 4 mai, începând cu ora 12.00.

Evenimentul înglobează trei vernisaje distincte ce se vor derula pe o perioadă de mai bine de două ore.

Debutul va avea loc la ora 12.00, odată cu vernisajul expoziţiei de pictură-grafică ,, Sinteze Plastice”, ce poartă semnătura lui Mihai Mănescu.

Născut pe 23 iunie 1943 în Bucureşti, Mănescu a absolvit Institutul de Arte Plastice “N. Grigorescu” din capitală, fiind din 1990 profesor la  Universitatea de Arte din Bucureşti. Activează în mai multe domenii : grafică, pictură, gravură şi grafică aplicată, fotografie, scenografie, artă monumentală, având totodată şi opt cărţi publicate. Printre distincţiile obţinute, menţionăm doar Ordinul Meritul Cultural în grad de Ofiţer (2004) şi Premiul pentru Performanţă acordat de Top Business în 2008.

La ora 13.00 va avea loc premierea celor mai buni participanţi la Concursul Internaţional Camil Ressu” (pictură,sculptură,grafică,artă decorativă) ediţia a XI-a, eveniment organizat în colaborare cu Liceul de Artă “Dimitrie Cuclin” din Galaţi.

În încheiere, la ora 14.00 se va deschide expoziţia de pictură şi desen a Oanei Coşug.

Născută în 1979 la Galaţi, Oana Coşug a absolvit Universitatea de Arte Plastice din Bucureşti,având şi un masterat în Teoria şi Practica Artei la Academia Regală de Artă din Bruxelles (Belgia), oraş în care este rezidentă în prezent.

Ilustraţia muzicală (jazz) va fi asigurată de Leonard Croitoru.

Atât Oana Coşug, cât şi Mihai Mănescu vor fi prezenţi la evenimentele de la Muzeul de Artă Vizuală Galaţi.

Simona Biriş

Relaţii Publice

Details

Date:
4 May, 2012
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Muzeul de Artă Vizuală Galați
View Organizer Website

Venue

Muzeul de Artă Vizuală Galați
Strada Tecuci 7
Galați, Galați Romania
+ Google Map
View Venue Website