Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Galați: manifestări dedicate Zilei Universale a iei

23 iunie, 2019

Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos, în parteneriat cu Universitatea Dunărea de Jos Galați, Școala Dans Popular Galați, Asociația Culturală Horincea, Ansamblul Rapsodia Dunării, Asociația pentru Promovarea Patrimoniului Cultural și Centrul Cultural Dunărea de Jos Galați, organizează duminică, 23 iunie 2019, ample manifestări dedicate Zilei Universale a Iei, activitați ce se încadrează în evenimentele prilejuite de Anul omagial al satului românesc.
Manifestarea cultural-educativă și artistică aduce o contribuție semnificativă la păstrarea, transmiterea și valorificarea scenică a comorilor creației populare și a folclorului autentic și tradițional, specific locuitorilor zonei Dunării de Jos.
Evenimentul va avea loc în Gradina Muzeului Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos, începând cu ora 18:30.
Tot în cadrul acestui eveniment va fi organizat un flash mob pe strada Domnească, în sectorul dintre Str. V. Alecsandri și trecerea de pietoni amplasată înaintea rondou-lui de la Grădina Publică, între orele 20.00- 20.30. Organizatorii îi îndeamnă pe toți participanții la acest eveniment sa poarte Ie tradițională românească.

Vă așteptăm cu drag!
Intrarea este LIBERĂ!

Details

Date:
23 iunie, 2019
Event Category:

Organizer

Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos
View Organizer Website

Venue

Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos – Galați
Str. Domnească nr. 141
Galați, Galați 800163 Romania
+ Google Map
View Venue Website