Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Galaţi: expoziția de fotografie ”Agrementul, o amintire pentru gălățeni?” la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” – 29 iunie – 29 august 2021

Marți, 29 iunie 2021, începând cu ora 12.00, în Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, de Ziua Dunării, va avea loc vernisajul expoziției de fotografie ”Agrementul, o amintire pentru gălățeni?”, manifestare organizată în colaborare cu Asociația „Galați, orașul meu”. Fotografiile sunt realizate în perioada 1970-1990 și provin din colecțiile Nicolaie Sburlan și “Valiza cu fotografii” a dnei Alexandra Munteanu. Expoziția aduce în fața publicului imagini ale zonelor folosite pentru agrement în zona Galațiului, până în 1990 (plaja Tineretului, plaja Brateș, plaja Cocuța, lacul Vânători etc.). La vernisaj, autorii fotografiilor vor oferi explicații publicului, o parte din invitați vor depăna amintiri sau vor exprima din dorințele actuale ale gălățenilor cu privire la ce posibilități de agrement ar trebui să existe în orașul de la Dunăre.
Expoziția de fotografie ”Agrementul, o amintire pentru gălățeni?” va fi deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi până pe 29 august 2021.

Details

Start:
29 June, 2021
End:
29 August, 2021
Event Category:

Organizer

Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” – Galați
View Organizer Website

Venue

Complexul Muzeal de Științele Naturii “Răzvan Angheluță” – Galați
Str. Regiment 11 Siret nr. 6A
Galați, Galați 800340 Romania
+ Google Map

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *