Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Galați: expoziție conținând obiecte și suveniruri din aviație, provenind din spațiul ex-sovietic dar și din România, Marea Britanie, Germania, Franța, Spania sau Italiadin colecția Cristian Deceanu

21 July, 2021 - 3 October, 2021

Miercuri, 21 iulie 2021, începând cu ora 11.00, în Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, va avea loc vernisajul unei noi expoziții temporare, din ciclul Aero Galați, manifestare aflată la a patra ediție și organizată în colaborare cu Aeroclubul Aerial Club Galați și Asociația Piloților și Proprietarilor de Aeronave – AOPA România.
Expozția din acest an are un caracter inedit, conținând obiecte și suveniruri din aviație, provenind din spațiul ex-sovietic dar și din România, Marea Britanie, Germania, Franța, Spania sau Italia, toate din colecția Cristian Deceanu. De asemenea, vizitatorii expoziției pot vedea un mare număr de cărți postale și plicuri vechi, timbre și fotografii din domeniu dar și reviste sau ziare vechi. O bună parte din obiecte provin de la companii aeriene cunoscute (Tarom, British Airways, Blue Air, Air France etc) iar suvenirurile provin de la muzee ale aviației. În cadrul expoziției mai pot fi văzute și patch-uri sau semne de armă din aviație și parașutism.
Expoziția de obiecte și suveniruri din aviație ”Aero Galați” va fi deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi până pe 3 octombrie 2021.

Details

Start:
21 July, 2021
End:
3 October, 2021
Event Category:

Organizer

Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” – Galați
View Organizer Website

Venue

Complexul Muzeal de Științele Naturii “Răzvan Angheluță” – Galați
Str. Regiment 11 Siret nr. 6A
Galați, Galați 800340 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.