Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Galați: expoziţiei Boholț-colț de Rai la Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos

12 October, 2021 - 23 December, 2021

BOHOLȚ – COLȚ DE RAI
Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos Galați, în parteneriat dl. Vasile Joanta- președintele Asociației „Pro Boholț”, vă invită la vernisajul expoziţiei Boholț-colț de Rai, marți, 12 octombrie 2021, începând cu ora 17:00, în Sala de expoziții temporare ”Sergiu Dumitrescu”.
Expoziția vine în întâmpinarea publicului cu un număr de 62 tablouri, selectate din lucrările realizate în timpul taberelor de creație organizate de dl. Vasile Joanta, în perioada 2012-2020, ce ilustrează satul românesc autentic, artiștii fiind invitați să surprindă cele mai frumoase şi autentice imagini pe care să le transpună, cu talent și mult suflet, pe pânză.
Expoziţia Boholț-colț de Rai urmăreşte să pună în circuitul cultural și artistic imaginea unui colț de rai, a unui sat cu oameni autentici, cu chipuri brazdate de muncă și rugăciune. Astfel, evenimentul îsi propune un moment de reflecţie asupra moştenirii spirituale și artistice lăsate de bunicii noştri şi, totodată, îndeamnă spre o responsabilizare în vederea conservării valorilor patrimoniale, a caselor străvechi, a locurilor dragi, peste care să nu se aștearnă niciodată uitarea.
Expoziţia poate fi vizitată în perioada octombrie – decembrie 2021, de marți până sâmbătă, între 09:00 – 17:00.
Accesul este gratuit tuturor categoriilor de persoane, pe întreaga perioadă de expunere și se va face cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare!.
Vă așteptăm cu drag!

Details

Start:
12 October, 2021
End:
23 December, 2021
Event Category:

Organizer

Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos
View Organizer Website

Venue

Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos – Galați
Str. Domnească nr. 141
Galați, Galați 800163 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.