Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Galați: În cadrul manifestărilor dedicate împlinirii a 30 de ani de când Sfântul Apostol Andrei a fost chemat ca ocrotitor spiritual al oraşului Galaţi şi al Eparhiei Dunării de Jos, Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos, în parteneriat cu Centrul Cultural Dunărea de Jos Galați, Asociația culturală Horincea și Școala Dans Popular Galati, vă invită la concertul extraordinar TINERII ȘI HORA DIN STRĂBUNI.

13 noiembrie, 2022

În cadrul manifestărilor dedicate împlinirii a 30 de ani de când Sfântul Apostol Andrei a fost chemat ca ocrotitor spiritual al oraşului Galaţi şi al Eparhiei Dunării de Jos, Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos, în parteneriat cu Centrul Cultural Dunărea de Jos Galați, Asociația culturală Horincea și Școala Dans Popular Galati, vă invită la concertul extraordinar TINERII ȘI HORA DIN STRĂBUNI.
Invitați de onoare – Ion Paladi și Corneliu Botgros.
Vă așteptăm cu drag alături de părinți și copii, tineri de toate vârstele, pentru un regal de cântec și dans popular. Evenimentul va avea loc într-un cadrul natural – Grădina Muzeului, începând cu ora 14:00.
Tot în Grădina Muzeului, de la ora 16:00, toți cei prezenți vor fi invitați să ia parte la un flash mob organizat de Școala Dans Popular Galați – coordonator Virgil Tăbuș.
Accesul este gratuit!
Vă așteptăm cu drag!

Details

Date:
13 noiembrie, 2022
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/photo?fbid=792398305162532&set=a.730364914699205

Organizer

Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos
View Organizer Website

Venue

Muzeul Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos – Galați
Str. Domnească nr. 141
Galați, Galați 800163 Romania
+ Google Map
View Venue Website