Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Galați: Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” vă invită la expoziția foto-documentare: „Maria Tanase – 110 ani de la naștere”.

27 septembrie - 6 octombrie

Maria Tanase – 110 ani de la naștere

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea”, instituție subordonată Consiliului Județean, vă invită miercuri, 27 septembrie 2023, ora 14.00, la vernisajul expoziției foto-documentare: „Maria Tanase – 110 ani de la naștere”.
Deși s-au scris atât de multe rânduri despre Maria Tănase, parcă tot mai este încă foarte mult de spus și de arătat. Colega noastră, muzeograf Ionela Daniela Antohe, în colaborare cu Iulian Panait, colecționar, au pregătit, cu ocazia celebrării a 110 ani de la nașterea celei mai mari interprete de muzică populară pe care a avut-o vreodată pământul românesc, un excurs fotografic cu artista, în diferite ipostaze. În cadrul expoziției, o veți descoperi pe Maria Tănase atât în viața de zi cu zi, cât și pe scena Teatrului de Revistă. În cadrul vernisajului, artiștii Ansamblului „Doina Covurluiului”, din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, vor prezenta un moment muzical.
Expoziția va fi vernisată la Secția Lapidarium, strada Mr. Iancu Fotea, nr.2 Bis, vizavi de Biserica Greacă. Intrarea este GRATUITĂ!

Detalii

Începe:
27 septembrie
Se termină:
6 octombrie
Categorie Eveniment:
Site web:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=355564993492890&set=a.198406815875376

Organizator

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galați
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Lapidarium, secţie a Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galați
str. Mr. Iancu Fotea, nr. 2
Galați, Galați 800017 Romania
+ Hartă Google