Loading Events

« All Events

Golești: expozitia de pictură a artistului plastic Ramona Neagoe, intitulată MINUSCULe.

2 April - 30 April

Dragi iubitori de artă, sâmbătă, 2 aprilie 2022, la ora 15:00, va fi vernisată la Muzeul Golești expozitia de pictură a artistului plastic Ramona Neagoe, intitulată MINUSCULe.
Ramona Neagoe s-a născut în dat de 25 mai 1979, în orașul Constanța.
A absolvit Universitatea de Arte din București în anul 2002, iar în anul 2004 a terminat Masterul în Arte Vizuale la clasa profesor Vasile Gorduz.
Are numeroase expoziții individuale și colective.
Idelie lucrărilor sale provin din interesul și căutările pe care le manifestă artista pentru lumea vegetală a figurilor. Preocupările și studiile ei s-au dezvoltat în decursul ultimilor ani în special spre formele geometrice circulare și unduioase, feminine, care se regăsesc în mod vizibil în natură. Apoi, o perioadă de timp, atenția și parcursul s-au îndreptat spre aprofundarea detaliilor formelor minuscule, imperceptibile cu ochiul liber, de-a dreptul microscopice. În cercetările ei a căutat mereu structura formelor, relațiile interioare dintre ele și cum acestea pot forma întregul.
Expoziția deschisă la Golești va putea fi vizitată în perioada 2 – 30 aprilie 2022 și va avea vernisajul sâmbătă, 2 aprilie 2022, la ora 15:00, în Sala de Artă Contemporană a Muzeului Golești.
Curator: Nicoleta Grigore.

Details

Start:
2 April
End:
30 April
Event Category:

Organizer

Muzeul Viticulturii și Pomiculturii – Golești
View Organizer Website

Venue

Muzeul Viticulturii și Pomiculturii – Golești
Str. Banu Radu Golescu, Golești
Ștefănești, Argeș 117717 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.