Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Goleşti şi Piteşti: Târgul meşterilor populari

4 September, 2008 - 7 September, 2008

În perioada 04 – 07 septembrie 2008, în Piaţa Primăriei din Piteşti, Consiliul Judeţean Argeş şi Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii – Goleşti organizează Târgul meşterilor populari, ediţia a XV-a, manifestare naţională apreciată, în egală măsură, de instituţiile de cultură din ţară, de publicul iubitor de artă populară, precum şi de renumiţi meşteri populari, participanţi consecvenţi la expoziţiile autohtone de creaţie populară.

Vor prezenta expoziţii cu vânzare şi demonstraţii de tehnică a meşteşugului ceramişti din Curtea de Argeş, Coşeşti şi Bălileşti de Argeş, Vlădeşti şi Horezu de Vâlcea, Maramureş, Braşov, Iaşi şi Covasna.

Alături de olari, vor participa şi apreciaţi pictori de icoane din Moreni – Dâmboviţa, Bucureşti şi Argeş; încondeietori de ouă din Moldova; meşteri în arta lemnului din Câmpulung, Valea Danului – Argeş, Gorj, Olt, Mureş, Băbeni – Vâlcea şi Dâmboviţa; creatoare de textile, port popular, păpuşi şi podoabe tradiţionale din Târgovişte, Galaţi, Craiova, Râmnicu-Vâlcea şi Piteşti.

Sâmbătă, 6 septembrie a.c., târgul meşterilor va fi găzduit de Muzeul Goleşti, în parcul domeniului feudal în care se va desfăşura Sărbătoarea Fiilor Argeşului – eveniment la care vor fi prezenţi cca. 600 de invitaţi.

Expoziţia cu vânzare va fi deschisă, zilnic, între orele 0900 – 2100.

Biroul de presă al
Muzeului Viticulturii şi Pomiculturii-Goleşti

Details

Start:
4 September, 2008
End:
7 September, 2008
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Organizer

Muzeul Viticulturii și Pomiculturii – Golești
View Organizer Website

Venue

Muzeul Viticulturii și Pomiculturii – Golești
Str. Banu Radu Golescu, Golești
Ștefănești, Argeș 117717 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.