Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Hagiești, județul Ialomița: Marți, 13 iunie, începând cu ora 20:00, pe promontoriul conacului Marghiloman din Hagiești va avea loc un nou concert din seria #SoNoRoConac.

8 decembrie @ 12:07 EET

Marți, 13 iunie, începând cu ora 20:00, pe promontoriul conacului Marghiloman din Hagiești va avea loc un nou concert din seria #SoNoRoConac.

Evenimentul face parte din inițiativa #SOSconac a echipei SoNoRo, care doreste să atragă atenția asupra unor clădiri cu valoare arhitecturală mare din țara noastră, aflate într-o stare avansată de degradare.

Cu ocazia evenimentului, INP va detalia demersurile începute în 2016 pentru reluarea restaurării conacului, restaurare întreruptă acum 13 ani.

Concertul va cuprinde lucrări de Ludwig van Beethoven, Ernst von Dohnányi, Carl Maria von Weber, Edward Elgar, în interpretarea artiștilor Daniel Rowland (vioară), Răzvan Popovici (violă), Justus Grimm (violoncel), Stian Carstensen (acordeon).

Concertul va fi urmat de un cocktail și va fi însoțit de o expoziție cu proiecte realizate de studenții Facultății de Arhitectură a Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, având ca temă restaurarea conacului. INP va prezenta de asemenea proiectul de restaurare a conacului, înaintat spre aprobare Ministerului Culturii.

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.
RSVP: mariaclara@sonoro.ro.

Ne vedem la conac!

Detalii

Dată:
8 decembrie, 2023
Oră:
12:07 EET
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
,