Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Hârlău: Expoziția de gravură „În oraș”

18 mai, 2011 - 18 iunie, 2011

Muzeul de Artă și Muzeul Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal Național “Moldova” organizează la Muzeul Viei și Vinului din Hârlău, în perioada 18 mai – 18 iunie 2011, expoziția de gravură ,,În oraș”, continuând un proiect expozițional demarat anul trecut.

Vernisajul expoziției de gravură ,,În oraș” va avea loc miercuri, 18 mai 2011, orele 13.00 la Muzeul Viei și Vinului din Hârlău, marcând Ziua Internațională a Muzeelor. Cu acest prilej, intrarea tuturor vizitatorilor este gratuită.

Expoziția propune publicului o incursiune în universul citadin românesc, prezentând o selecție de 24 de lucrări de gravură din colecția de patrimoniu a Muzeului de Artă Iași, lucrări semnate de artişti români din sfera graficii româneşti – Arthur Mendel, Alexandru Ionescu – Iași, Sabin Popp, Ştefan Popescu, Francisc Şirato, Laszlo Feszt, Ion State ş.a., la care se adaugă o litografie document semnată de artistul francez al secolului al XIX- lea, Auguste Raffet.

Parteneri media: Radio Iaşi, TVR Iaşi, Ziarul de Iași, IasiFun, Evenimentul, Inoras.ro, laiasi.ro, culturainiasi.ro, CiTV , IasiLive.ro.

Director General,

Dr. Lăcrămioara Stratulat

Departament Relații Publice

Dr. Coralia Costaș

Detalii

Începe:
18 mai, 2011
Se termină:
18 iunie, 2011
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:

Organizator

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Viei și Vinului – Hârlău – Complexul Muzeal Național „Moldova”
Hârlău, Iași 705100 Romania + Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare