Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hunedoara: ESTE VREMEA POVEȘTILOR LA CASTELUL CORVINILOR!

9 April - 3 May

ESTE VREMEA POVEȘTILOR LA CASTELUL CORVINILOR!
Vă invităm așadar, să vizitați expoziția „Poveștile Pământului” care face primul popas, până pe 3 mai 2022, în Sala Bethlen din Castelul Corvinilor.
Expoziția reunește obiecte și povești unice din cele patru geoparcuri internaționale și aspirante UNESCO din România. Vizitatorii sunt invitați la o călătorie în timp și spațiu, pe teritoriul țării noastre, în Geoparcul Internațional UNESCO Țara Hațegului (județul Hunedoara) și în geoparcurile aspirante UNESCO Ținutul Buzăului (județul Buzău), Oltenia de sub Munte (județul Vâlcea) și Carpaterra (județul Brașov). Fiecare geoparc a contribuit cu informații, ilustrații și obiecte reprezentative în măsură să ne ajute să înțelegem cât de profundă este legătura între planeta noastră, elementele naturale și viața de zi cu zi.
„Poveștile Pământului” este o expoziție organizată de Forumul Geoparcurilor din România, Geoparcul Internațional UNESCO Țara Hațegului – Universitatea din București, geoparcurile aspirante UNESCO Ținutul Buzăului, Oltenia de sub Munte și Carpaterra și Muzeul Pedagogic Brașov, în cadrul proiectului RECONNECT – Noaptea Cercetătorilor.

Details

Start:
9 April
End:
3 May
Event Category:
https://www.facebook.com/castelhd/posts/4915410931868899

Organizer

Muzeul Castelul Corvinilor
View Organizer Website

Venue

Muzeul Castelul Corvinilor
Strada Castelului Nr. 1-3
Hunedoara, Hunedoara Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.