Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Iași: atelier de creație în tehnică mixtă „Felix Aftene: în intimitatea artistului”, 22 – 25 noiembrie 2022, Muzeul de Artă

22 November - 25 November

Atelier de creație în tehnică mixtă

„Felix Aftene: în intimitatea artistului”

Programul de educație muzeală DICE – (D)istractiv – (I)nteractiv – (C)reativ – (E)ducativ, derulat de Secția Relații Publice, Marketing, Logistică, Proiecte și Programe din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași, continuă la Palatul Culturii, în perioada 22 – 25 noiembrie 2022, cu atelierul de creație în tehnică mixtă „Felix Aftene: în intimitatea artistului”, având la bază expoziția „Retrospectiva”, deschisă la Muzeul de Artă.

După o primă parte, ce presupune contactul cu expoziția artistului Felix Aftene, sub îndrumarea educatorului muzeal, participanții vor desfășura în Sala de Educație Muzeală o activitate practică, inspirată de operele creatorului contemporan.

Atelierul este conceput pentru grupuri de minimum 5 – maximum 20 de persoane și durează aproximativ 90 de minute. Prețul unui bilet este de 20 lei. Pentru detalii și programări: telefon: 0232 275979, int. 116 sau mesaj pe pagina de Facebook @AteliereleDice.

 

Manager Interimar,

Drd. Valentina Druțu

Şef Secție Relaţii Publice,

Dr. Coralia Costaş

 

Organizer

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași
View Organizer Website

Venue

Muzeul de Artă – Complexul Muzeal Național “Moldova” – Iași
Piaţa Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 1
Iași, Iași 700028
+ Google Map
View Venue Website