Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Iași: Atelier interactiv pentru copii: „Povești muzicale”, sâmbătă, 28 ianuarie 2023, Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași

28 ianuarie

Atelierele de lectură pentru copii „Povești muzicale” continuă cu o nouă ediție, sâmbătă, 28 ianuarie 2023, începând cu ora 16.00, în Sala „Ștefan Procopiu” de la Palatul Culturii.
Având ca obiectiv deschiderea receptivității copiilor față de cultură și formarea gustului estetic, întâlnirile animate de dr. Daniela Mihaela Ciocoiu, profesor de canto la Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, propun o reîntâlnire cu volumele semnate de Cristina Andone și apărute în colecția „Povești din Pădurea Muzicală” (Editura „Nemi”). Prin intermediul jocurilor interactive care completează aceste ateliere, copiii vor învăța despre viața compozitorilor, instrumentele din orchestra simfonică și semnele muzicale, precum și despre cum să se comporte într-o sală de spectacol.

Programările se pot face la adresa de e-mail operapentrucopii@yahoo.com. Biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la Palatul Culturii, de marți până duminică, între orele 10.00 – 16.30.

„Povești muzicale” este un program realizat de Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași, Paradis International College, Biserica „Sf. Nicolae Domnesc” Iași și Editura „Nemi” București.

Organizator

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Complexul Muzeal Național „Moldova” – Iași
Piața Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 1
Iași, Iași 700028 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare