Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Iași: Expoziția de pictură și obiect ”The Journey” – Erna Judith Berger Moise

22 septembrie - 8 octombrie

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași organizează, la Muzeul Unirii (str. Alexandru Lăpușneanu, nr. 14), în perioada 22 septembrie – 8 octombrie 2023, expoziția de pictură și obiect ”The Journey”, semnată de Erna Judith Berger Moise.
Absolventă a Liceului de Artă din Târgu-Mureș, Erna Judith Berger Moise a urmat cursurile Facultății de Arte textile și modă ”Shenkar” Ramat Gan din Israel și ale Facultății de Arte Decorative din cadrul Academiei de Arte Frumoase „Nicolae Grigorescu” din București.
Erna Judith Berger Moise este un artist plastic din zona artei decorative, textile – imprimerie, cu un background de arte textile, tapiserie haute-lisse, folosind în creațiile sale tehnicile Jacquard, Tufting, serigrafie cu sită.
Expoziția ”The Journey”, etalată pe simezele Muzeului Unirii din Iași, aduce în atenția publicului lucrări ce îmbină tematica simbolistică, zoomorfă, antropomorfă, decorativă într-o tehnică mixtă proprie pe carton, într-o manieră particulară miniaturii.
Vernisajul va avea loc vineri, 22 septembrie 2023, ora 18.00, la Muzeul Unirii. Curatorul expoziției este dr. Brîndușa Munteanu, având-o ca invitat pe criticul de artă dr. Maria Bilașevschi.

Detalii

Începe:
22 septembrie
Se termină:
8 octombrie
Categorie Eveniment:
Site web:
https://palatulculturii.ro/exhibition/expozitia-de-pictura-si-obiect-the-journey-erna-judith-berger-moise/

Organizator

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Muzeul Unirii Iași
Str. Alexandru Lăpușneanu nr. 14
Iași, Iași 700057 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare