Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Iaşi: marți, 12 aprilie 2022, eveniment dedicat Annei Brâncoveanu, contesă de Noailles, o pionieră recunoscută în mediul literar internațional de la începutul secolului al XX-lea.

12 April

🏛 Marți, 12 aprilie 2022, începând cu ora 16:00, publicul este invitat să asiste la un eveniment dedicat Annei Brâncoveanu, contesă de Noailles, o pionieră recunoscută în mediul literar internațional de la începutul secolului al XX-lea.
Invitatele speciale, prof. univ. dr. Simona Modreanu de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi și Muriel Augry-Merlino, directoarea Institutului Francez Iași, au acceptat să evoce memoria Annei de Noailles, după care actorul Vlad Ștefancu va susține un recital de poezie în limba franceză 👉 https://bit.ly/3Kk1KiE
ℹ Evenimentul de la Casa Muzeelor este moderat de Ana Honcu, muzeograf MNLR Iași, inaugurând expoziția „Anna Brâncoveanu, contesă de Noailles. Spiritualitate românească pe meridiane”, organizată de Muzeul Național al Literaturii Române Iași, în parteneriat cu Maison Gribaldi (Evian, Franța).

Organizer

Muzeul Național al Literaturii Române – Iași
View Organizer Website

Venue

Muzeul Național al Literaturii Române – Iași
str. V. Alecsandri nr. 6
Iași, Iași 700054 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.