Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Iași: „Serata Procopiu de la Palat” „Despre Chimie, Mediul înconjurător şi Viaţă” la Muzeul Științei și Tehnicii ” Ștefan Procopiu” – Iasi

22 februarie @ 18:00 - 19:00 EET

Astăzi, la Muzeul Științei și Tehnicii ” Ștefan Procopiu” – Iasi !
Vă invităm la „Serata Procopiu de la Palat” ce se va desfăşura joi, 22 februarie 2018, de la ora 18.00, în Sala „Ştefan Procopiu” de la Palatul Culturii. Intrarea este liberă.
Tema seratei este „Despre Chimie, Mediul înconjurător şi Viaţă”, iar gazdă va fi Cecilia ARSENE, care va susține o prelegere despre „Căutarea unei Himere şi Metamorfoza Inspirată a Ego-ului propriu – CHIMIE”, oferind un prilej de meditaţie pentru toţi cei interesaţi de rolul Chimiei ca ştiinţă în conturarea unei imagini corecte despre Univers, Mediul înconjurător şi Viaţă, precum şi în promovarea unei dezvoltări sustenabile într-o societate bazată pe cunoaştere.
Doamna Cecilia Arsene este profesor doctor abilitat la Facultatea de Chimie, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, membru al grupului de cercetare CERNESIM (Center of Environmental Science Studies in the NorthEastern Region)
Coordonator din partea Muzeului Știintei și Tehnicii “Ștefan Procopiu” – muzeograf Teodora-Camelia Cristofor
#PalatulCulturii #ESTEEMRomânia #MuzeulȘtiințeișiTehniciiȘtefanProcopiu
Detalii suplimentare : http://palatulculturii.ro/ex…/seratele-procopiu-la-palat-192

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.