Loading Events
 
 
  • This event has passed.

În perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2021, Muzeul Județean Satu Mare și Asociația Aztekium vă așteaptă la expoziția de toamnă (cu vânzare ) de cactuși și plante suculente

Ro: În perioada 30 septembrie -3 octombrie 2021, Muzeul Județean Satu Mare și Asociația Aztekium vă așteaptă la expoziția de toamnă (cu vânzare ) de cactuși și plante suculente. La expoziție participă colecționari din Satu Mare, Baia Mare, Oradea și Ungaria. Sâmbătă 2 octombrie de la ora 13 copiii sunt invitați la o acțiune de plantare, cu scopul de popularizare a plantelor suculente și a cactușilor, plantele rămânând ca amintire pentru ei.
Expoziția se va desfășura în curtea interioară a Muzeului de Artă Satu Mare, P-ța Libertății nr. 21.
Hu: A Szatmár Megyei Múzeum és az Aztekium Egyesület 2021. szeptember 30. és október 3. között vár minden kedves érdeklődőt a kaktuszok és pozsgások növények őszi kiállítására, melynek keretén belül növényvásárra is sor kerül.
A kiállításon szatmári, nagybányai, nagyváradi és magyarországi gyűjtők képviseltetik magukat. Szombaton, október 2-án 13 órától növényültetési akcióra várják a gyerekeket, amelynek célja a pozsgások és kaktuszok népszerűsítése, a növényeket pedig emlékként megtarthatják a résztvevők.
A kiállításnak a Művészeti Múzeum belső udvara ad otthont, a Szabadság tér 21. szám alatt.

Details

Start:
30 September, 2021
End:
3 October, 2021
Event Categories:
, ,

Organizer

Muzeul Județean Satu Mare
Phone:
0261.737.526
View Organizer Website

Venue

Muzeul Județean Satu Mare
Bd. Dr. Vasile Lucaciu nr. 21
Satu Mare, Satu Mare 440031 Romania
+ Google Map
Phone:
0261.737.526
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *