Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Simion Gavrilă” Tulcea organizează Sesiunea Națională de Comunicări ”PATRIMONIUL ȘI EDUCAȚIA ÎN MUZEELE DE ARTĂ DIN ROMÂNIA

29 iulie - 30 septembrie

🔔Dragi prieteni,

După 3 ediții excepționale, care ne-au apropiat de oameni deosebiți și în cadrul cărora am aflat lucruri extraordinare despre activitățile desfășurate în muzeele din România, cu voia voastră, vrem să ne „revedem” și în 2020.

🔉Având în vedere situația deosebită din acest an, vă propunem însă un eveniment cultural mai diferit. Astfel, pentru colegii noștri din alte județe care se vor înscrie la eveniment, vom asigura posibilitatea prezentării online a lucrărilor prin înregistrare video 📹 realizată în prealabil, participare în direct la eveniment prin intermediul unei platforme online, ori prin rularea prezentării 🎞 de către colegii participanți direct la eveniment.

📌Iată comunicatul oficial:

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea, în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Regională „Aegyssus”, organizează Sesiunea Națională de Comunicări:

„PATRIMONIUL ȘI EDUCAȚIA ÎN MUZEELE DE ARTĂ”, ediția a IV-a.

🖼Lucrările sesiunii se vor desfășura la Tulcea (pentru cei încriși din județ), în perioada 15-16 octombrie 2020 și vor avea în vedere abordarea următoarelor teme:

💬 A. Conservare și restaurare în muzee
💬 B. Educație și marketing muzeal

Toți cei interesați să participe fizic sau online (cei din țară 🔔) sunt rugați să se înscrie la eveniment prin transmiterea titlului comunicării și a intenției de a participa, până la data de 30 septembrie 2020, la adresa de e-mail: arta@icemtl.ro.

💬Toate lucrările prezentate vor fi publicate în DOBROART – Anuarul Muzeului de Artă Tulcea – Nr. 4. În acest sens, până la data de 30 octombrie 2020, la aceleași date de contact menționate anterior, se vor transmite lucrările prezentate în vederea publicării.

💬Articolele nu vor depăși 10 pagini A4 (inclusiv note de subsol şi rezumat), vor fi redactate în Microsoft Office Word, caracter Times New Roman, mărimea 12, la 1.5 rânduri şi aliniere Justify. Fotografiile, în format digital, vor fi prezentate separat, rezoluţie 300 dpi. Pentru rezumat, vă rugăm să aveți în vedere un text de 250-400 cuvinte, în limba engleză.

Haideți să continuăm tradiția și să fim împreună și anul acesta!
Credem în Artă 🎨 și în Muzee 🏛!

Detalii

Începere:
29 iulie
Se termină:
30 septembrie
Eveniment Category:

Organizator

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea
Telefon:
0240 513231
Email:
relatiipublice@icemtl.ro; icemtl@icemtl.ro
Sit web:
www.icemtl.ro

Loc de întâlnire

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” – Tulcea
Str. Progresului nr. 32
Tulcea, Tulcea 820009 Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://www.icemtl.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *