Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Joi, 26 august 2021, începe cea de-a șasea ediție a Câmpulung Film Fest, festivalul internațional de film de la Câmpulung Moldovenesc! Patru zile de proiecții, expoziții, ateliere și relaxare.

26 August, 2021 - 29 August, 2021

🎊Joi, 26 august 2021, începe cea de-a șasea ediție a Câmpulung Film Fest, festivalul internațional de film de la Câmpulung Moldovenesc! Patru zile de proiecții, expoziții, ateliere și relaxare.
Muzeul Arta Lemnului e mândru să fie partener al festivalului încă de la prima ediție, pe când găzduia primele (și legendarele) Red Carpet Party-uri. Anul acesta, muzeul e casa mai multor evenimente CFF, după cum urmează:
📍 Seara de deschidere a CFF6 sau Seara culturilor comparate, Austria-Columbia – joi, 26 august, de la ora 20:30, proiecție în aer liber, în curtea muzeului. În caz de ploaie, proiecția va fi mutată la cortul de nunți Bucovina Grand Salon. Bilete la https://www.campulungfilmfest.com/bilete
📍 Workshopul “Cadre celebre: o scurtă istorie a cinemaului”, ținut de Ana-Maria Lupascu – vineri, 27 august de la ora 12, în Mansarda MAL. Acces gratuit, locuri limitate, înscriere la https://forms.gle/UhCY4YbhjcdBF6C47
📍 Proiecția documentarului “Clipa în care lumea a spus DADA”, în regia câmpulungeanului Emil Berceanu și a lui Ovidiu Ungureanu – vineri, 27 august și sâmbătă, 28 august de la ora 17, în mansarda MAL. Acces gratuit, în ordinea sosirii, locuri limitate. (Emil va fi prezent să prezinte filmul)
📍 Expoziție temporară de artă plastică a colectivului de artiști bucureșteni Săfițicuminți – joi, 26 august / duminică, 29 august, de la 10 la 18, acces cu biletul muzeului.

Details

Start:
26 August, 2021
End:
29 August, 2021
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul Arta Lemnului Câmpulung Moldovenesc
View Organizer Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.