Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Mâine, ora 10, Muzeul ASTRA își redeschide porțile pentru vizitatori! La eveniment participă dna Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu .

15 mai - 31 mai

Oameni buni, clipa mult așteptată a sosit! Mâine, ora 10, Muzeul ASTRA își redeschide porțile pentru vizitatori! La eveniment participă dna Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu .

ATENȚIE! Ne preocupă în continuare sănătatea vizitatorilor din Muzeu, dar și a angajaților noștri. Prin urmare, am pregătit o serie de măsuri speciale, pentru combaterea coronavirusului.

1. Au fost montate panouri din plexiglas în zonele de casierii, la cele 3 intrari în Muzeul ASTRA
2. Au fost montate distanțiere autocolante ( 2 metri) în zona de casierii și întrările în Muzeu
3. Au fost amenajate 6 puncte cu dezinfectant în zone distincte din Muzeul în aer liber ( casierii + toalete)
4. Au fost montate panouri informative cu normele sanitare (purtat măști, mănuși, etc) și de distanțare socială recomandate de Institul Național de Sănătate Publică în lupta împotriva coronavirusului
5. Au fost realizate video-promouri informative despre cum se poate efectua în siguranță o vizită la Muzeul ASTRA. Clipurile vor fi postate pe conturile de social media ale Muzeului ASTRA și pe plasmele de la intrarea principală în Muzeu

Vă rugăm să țineți cont de toate normele sanitare impuse de autorități! Vom reveni cu un clip despre ce va însemna o vizită la Muzeu în această perioadă specială!

Este important de știut pentru toți posesorii de abonamente cu liber acces în Muzeul ASTRA că valabilitatea acestora se va prelungi automat cu perioada echivalentă celei în care instituția a fost închisă. Acest lucru va fi posibil printr-o hotărâre a Consiliului Județean Sibiu.

Așa că vă așteptăm pe la noi, dar facem apel la calm, respect și înțelepciune!

Detalii

Începere:
15 mai
Se termină:
31 mai
Eveniment Categories:
,

Loc de întâlnire

Complexul Național Muzeal „ASTRA” – Sibiu
Piaţa Mică nr. 11 - 12
Sibiu, Sibiu 550182 Romania
+ Harta Google
Sit web:
www.muzeulastra.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *