Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, invită publicul la Incubatorului de lectură, între 30 august și 3 septembrie

30 august, 2023 - 3 septembrie, 2023

E deja o tradiție, în fiecare vară, sosirea la Ipotești a Incubatorului de lectură. Ne întâlnim și anul acesta, în cadrul taberei găzduite de Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, între 30 august și 3 septembrie. Vom lucra din nou la construirea unei familiarități autentice cu literatura română contemporană, poezie și proză, vom citi, dezbate, scrie și citi ce am scris, vom apela la clasici și vom descoperi mecanismele textului și ale limbajului. Va fi vorba despre exprimarea individuală, dar și despre o experiență colectivă, despre voci singulare și voci aduse împreună care se potențează una pe cealaltă. Va fi o experiență în care explorăm ce pot face cuvintele pentru literatură și ce poate face literatura pentru noi înșine.

Încheiem vacanța de vară împreună, la Ipotești, cu Incubatorul de lectură și cu atelierele susținute de poeta Svetlana Cârstean. Pentru copii și tineri între 11 și 18 ani.

Înscrierea la adresa: m.ipotesti@gmail.com.

Details

Start:
30 august, 2023
End:
3 septembrie, 2023
Event Category:

Organizer

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”
View Organizer Website

Venue

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”
Ipotești, Botoșani 717253 Romania + Google Map
View Venue Website