Loading Events
 
 
  • This event has passed.

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu” organizează expoziţia de pictură ce reuneşte, pe simeze, o parte din lucrările de artă ale renumitului pictor Costin Neamțu, 8-30 septembrie 2021

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu”, în colaborare cu Muzeul de Istorie „Vasile Pârvan” din Bârlad, organizează, în perioada 8-30 septembrie 2021, în sala Horia Bernea a Memorialului Ipoteşti, expoziţia de pictură ce reuneşte, pe simeze, o parte din lucrările de artă ale renumitului pictor Costin Neamțu, născut în anul 1939 în localitatea Liteni din județul Suceava.
Dup ace a absolvit Liceul de Arta din Iași, unde l-a avut profesor pe Calin Alupi, a urmat cursurile Universității de Artă din București, secția Artă Monumentală,unde i-a avut profesori pe Simona Vasiliu Chintila, Ștefan Szony, Costin Ioanid, Ghiță Popescu. Încă din primii ani ai copilăriei a început să deseneze și să coloreze, rămânând pentru totdeauna în lumea artei.
Lucrările expuse în aceasta expoziție reflectă continuitatea în timp și dorința de a găsi mereu motivația de a picta a maestrului Costin Neamțu.
Vernisajul va avea loc miercuri, 8 septembrie 2021, ora 11:00.
Prezentarea evenimentului va fi făcută de Cotinel Munteanu, şef serviciu muzeografie.

Details

Start:
8 September, 2021
End:
30 September, 2021
Event Category:

Organizers

Muzeul “Vasile Pârvan” – Bârlad
Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii “Mihai Eminescu”

Venue

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii “Mihai Eminescu”
Ipotești, Botoșani 717253 Romania + Google Map
View Venue Website

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *