Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mogoșoaia: expoziția ”Nostalgia Paradisului”. Expoziția este semnată Denissa Șerban Maschek și curatoriată de Mihai Plămădeală

17 iunie, 2018 - 6 iulie, 2018

Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului”, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România, vă invită duminică, 17 iunie 2018, de la ora 17.00, la vernisajul expoziției ”Nostalgia Paradisului”. Expoziția este semnată Denissa Șerban Maschek și curatoriată de Mihai Plămădeală.
Evenimentul va avea loc în galeria Cuhnie a Centrului Cultural ”Palatele Brâncovenești” și va fi însoțit de un concert, susținut de artiști internaționali de marcă – Ana Gagane/ clarinet, Emeric Kostyak/ violoncel, Benjamin Faure/pian – în Sala Scoarțelor a Palatului Brâncovenesc, începând cu ora 18.15.
De asemenea, artista îi invită pe toți cei prezenți să participe la realizarea instalației ”SCHROT – Biodegradabil” aducând la vernisaj un simplu PET.
Catalogul expoziției va fi lansat sâmbătă, 30 iunie, de la ora 18.00.
Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” Mogoșoaia este o instituție subordonată Primăriei Municipiului București .

Details

Start:
17 iunie, 2018
End:
6 iulie, 2018
Event Category:

Organizer

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
View Organizer Website

Venue

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
Str. Valea Parcului nr. 1
Mogoșoaia, Ilfov 077135 Romania
+ Google Map
View Venue Website