Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mogoșoaia: Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia propune publicului vizitator, în perioada 27 august – 15 noiembrie,  o expoziție inedită, multisenzorială, pornind de la volumul de poezii Încă nu e de ajuns, semnat Gabriela Lupu.

27 August, 2021 - 15 November, 2021

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia propune publicului vizitator, în perioada 27 august – 15 noiembrie,  o expoziție inedită, multisenzorială, pornind de la volumul de poezii Încă nu e de ajuns, semnat Gabriela Lupu.

Zece panouri cu versuri din volumul de poezie  Încă nu e de ajuns, însoțite de ilustrații semnate Lea Fuchs, amplasate în curtea interioară a Palatului Brâncovenesc, vor introduce vizitatorii într-o lume a simbolurilor și a versurilor rostite cu emoție și sensibilitate de însăși autoarea poemelor.

Prezența unui cod QR pe panouri va permite publicului să asculte poeziile iar în zilele de 18-19.09.2021, vizitatorii sunt invitați la un Artist Talk, pe peluza din fața Palatului Brâncovenesc.

Details

Start:
27 August, 2021
End:
15 November, 2021
Event Category:

Organizer

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
View Organizer Website

Venue

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
Str. Valea Parcului nr. 1
Mogoșoaia, Mogoșoaia 077135 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.