Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Mogosoaia ClasicFest 12, 27-28 mai 2023, Centrul de Cultură “Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului”

27 mai - 28 mai

Ediția cu numărul 12 a Mogoșoaia ClasicFest, continuă și în acest an sub genericul Culturile lumii”. Evenimentul va avea loc în perioada 27-28 mai 2022, în spațiile încărcate de istorie și frumos ale Palatului Brâncovenesc de la Mogoșoaia. 

Țări din Asia, Europa, America de Nord și de Sud și-au anunțat participarea, iar cu ocazia acestui festival veți putea descoperi prin muzică, artă plastică, dans, imagini și tradiții, tări ca: India, Franța, Mexic, Ecuador, Portugalia, China, Armenia, Japonia și România.
Timp de două zile, în spațiile de poveste, încărcate de istorie și frumos ale Palatului Brâncovenesc de la Mogoșoaia vă veți putea bucura de: concerte, expoziții de artă plastică, fotografie, obiecte tradiționale, proiecții de filme, spectacole de dans, ateliere handmade pentru copii.

Pe parcursul ambelor zile de festival vor avea loc ateliere handmade, coordonate de Olesea Savvateeva. Locurile la aceste atelierele pentru copii și adolescenți sunt limitate. La fiecare dintre acestea vor fi acceptați maxim 10 participanți. Doritorii trebuie și exprime dorința scriind pe adresa asociatiaprovalores@gmail.com.

Accesul la manifestările festivaliere din spațiile interioare ale  Palatului Mogoșoaia (Sala Scoarțelor, Cuhnie, Lapidarium), se face pe baza invitație, în limita locurilor disponibile.  Invitațiile se obtin în baza solicitărilor trimise pe adresa de e-mail: asociatiaprovalores@gmail.com.

Mai multe amănunte pe:
https://www.asociatiaprovalores.ro/mogosoaia-clasic-fest-2023/

Organizator: Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului,  Primăria Municipiului Bucureşti

Sponsori: Pictor Shop și Moutai Romania

Detalii

Începe:
27 mai
Se termină:
28 mai
Eveniment Category:

Organizator

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
Str. Valea Parcului nr. 1
Mogoșoaia, Mogoșoaia 077135 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare