Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Mogoșoaia: conferință, un recital de lieduri și lansarea unui catalog cu ocazia împlinirii a 129 de ani de la nașterea Marthei Bibescu

28 ianuarie @ 16:00 - 19:00 EET

Pe 28 ianuarie 2018 se împlinesc 129 de ani de la nașterea Marthei Bibescu, cea căreia îi datorăm restaurarea, la începutul secolului trecut, a  Palatului Brâncovenesc de la Mogoșoaia.

Este prilejul cu care vă invităm să ne fiți aproape, pentru a vă bucura de o conferință, un recital de lieduri și lansarea unui catalog.

Conferința Palatele regale din România, va fi susținută, de la ora 16, de dr. Ștefania Dinu, istoric, director adjunct al Muzeului Național Cotroceni.

La finalul conferinței, soprana Nora Păunescu și pianistul Tiberiu Mihai Chirănuș vor fi protagoniștii  unui recital de lieduri, cu creații semnate W.A.Mozart, George Stephănescu, Fernando Obradors, S. Rahmaninov, Claude Debussy și H. Purcell.

La ora 18, vom avea prilejul să lansăm catalogul artistei Florica Prevenda, a cărei expoziție – Condensări –  rămâne pe simezele Palatului până pe 31 ianuarie.

 

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.