Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mogoșoaia: Luni, 16 august, începând cu ora 14.30, va avea loc evenimentul ”Maria Brâncoveanu – locuri, portrete și documente”, o evocare istorică a Doamnei Maria și a Domnitorului Martir Constantin Brâncoveanu.

16 August, 2021

🔜 Luni, 16 august, începând cu ora 14.30, tot în spațiul primitor al Sălii Scoarțelor, va avea loc evenimentul ”Maria Brâncoveanu – locuri, portrete și documente”, o evocare istorică a Doamnei Maria și a Domnitorului Martir Constantin Brâncoveanu.
➡️ dr. Claudiu Victor Turcitu de la Arhivele Naționale ale României va vorbi despre documentele de arhivă care fac referire la Doamna Maria iar ➡️ dna Alexandra Brutaru, președinta Asociației DAR Development, despre locurile istorice și despre portretele soției domnitorului.
⚜️ Expoziția Asociației DAR Development ”Maria Brâncoveanu – locuri, portrete și documente”, care va fi expusă de asemenea în Sala Scoartelor, a fost vernisată în 13 August și la Palatul de la Potlogi în cadrul proiectului „Maria Brâncoveanu –Figuri feminine ale medievalității românești”, cofinanțat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură Dâmbovița.
Vă așteptăm cu drag!

Details

Date:
16 August, 2021
Event Category:

Organizer

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
View Organizer Website

Venue

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
Str. Valea Parcului nr. 1
Mogoșoaia, Mogoșoaia 077135 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.