Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mogoşoaia: “Muzica la Palatele Brâncoveneşti” – ediţia a III a

15 May, 2011

“Muzica la Palatele Brâncoveneşti ”- ediţia a III a

Stagiune muzical – camerală organizată la Palatul Mogoşoaia

Eveniment de excepţie la Palatul Mogoşoaia.

Duminică 15 mai 2011, de la ora 17, în sala Scoarţelor din Palatul Mogoşoaia, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la trecerea în eternitate a ultimului romantic austriac Gustav Mahler (Viena -18 mai 1911), două dintre cele mai importante interprete ale miniaturii vocal – camerale vă propun o serată muzicală cu adevărat specială.

Cea mai valoroasă soprană dramatică a scenei lirice româneşti – Sorina Munteanu şi Vasilica Stoiciu Frunză – o minunată pianistă a genului cameral, vor prezenta două cicluri din creaţia mahleriană: Cântecele copiilor morţi şi Cinci cântece pe versuri de Friedrich Rückert.

Recitalul se înscrie în cadrul Stagiunii “Muzica la Palatele Brâncoveneşti”, ediţia a III a, eveniment organizat de Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti.

Pentru concertele de la Palatul Mogoşoaia, organizate de Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, opţional, se va asigura transport de la Piaţa Chibrit, staţia de metrou 1 mai, preţul unei călătorii dus-întors fiind de 6 lei. Microbuzele spre Palatul Mogosoaia vor pleca la ora 16.

Bilet intrare în muzeu: 5 lei (2 lei –preţ redus)

Partenerii media: Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, TVR Cultural, N24Plus, Port.ro, Şapte seri, TVRM Educaţional, Diseara.ro, SensoTv, Looms.ro, Observator cultural, Liternet.ro, Onlinegallery.ro, Modernism.ro, Calendar evenimente şi Art Act Magazine.

Manager (Director general), Bogdan Cornel Popa

Details

Date:
15 May, 2011
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
View Organizer Website

Venue

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
Str. Valea Parcului nr. 1
Mogoșoaia, Mogoșoaia 077135 Romania
+ Google Map
View Venue Website