Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mogoşoaia: Muzica la Palatele Brâncoveneşti

20 September, 2009

La 20 septembrie 1702 se încheiau lucrările de construcţie ale Palatului Mogoşoaia. La 20 septembrie 2009, în Palatul Mogoşoaia va avea loc un nou concert din cadrul primei ediţii a Stagiunii “Muzica la Palatele Brâncoveneşti”.

Invitaţi sunt artişti importanţi ai scenei interpretative româneşti: soprana Cristina Radu – solistă a Operei din Braşov, violoncelistul Alexandru Moroşanu – solist concertist al Formaţiilor Muzicale Radio, Tatiana Moroşanu – prof.univ.dr. la Universitate “Valahia” din Târgovişte şi violonistul Gabriel Dănilă – membru al Orchestrei de Cameră Radio.

În sala scoarţelor din Palatul Mogoşoaia, duminică 20 septembrie 2009, de la ora 17, vor răsuna arii, lieduri, divertismente şi trio-uri semnate de Joseph Haydn, compozitor de la a cărui ispariţie s-au împlinit la 31 mai – 200 de ani.

Concertele stagiunii “Muzica la Palatele Brâncoveneşti” sunt prezentate de Sebastian Crăciun – redactor la Radio Romania, câştigător al Premiului Clubului Româna de Presă în anul 2008.

Intrarea liberă.

Pentru participarea la concert se asigură transport de la Piaţa Chibrit (Staţia de Metrou 1 Mai), cu plecare la ora 16.00.

Prezentarea muzeului în evidenţa CIMEC

Details

Date:
20 September, 2009
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
View Organizer Website

Venue

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
Str. Valea Parcului nr. 1
Mogoșoaia, Mogoșoaia 077135 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.