Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mogoșoaia: Pentru că am intrat în sezonul faptelor bune, Asociația ”Orașul Soarelui” organizează sâmbătă, 18.12.2021, un concert de binefacere ce face parte din Programul Caritabil 2021-2022 “Brothers for Others”, patronat de aceeași asociație.

18 December, 2021

Pentru că am intrat în sezonul faptelor bune, Asociația ”Orașul Soarelui” organizează sâmbătă, 18.12.2021, un concert de binefacere ce face parte din Programul Caritabil 2021-2022 “Brothers for Others”, patronat de aceeași asociație.
Fondurile strânse din donațiile acestui concert vor constitui o bursă lunară ce se va desfășura timp de un an de zile, prin care asociația va susține dezvoltarea profesională a Dariei Kimm.
Daria are 15 ani, este balerină și este eleva Liceului de Coregrafie “Floria Capsali” din București. În ciuda vârstei fragede, Daria are deja un număr impresionant de performanțe, ce ar face invidios orice viitor balerin: Burse si Stagii de pregătire câștigate la cele mai prestigioase Companii de Balet (Balshoi, Paris, Barcelona, New York etc), premii la toate concursurile la care a participat, apariții în spectacole ale Operei și Operetei Bucureștene s.a.m.
Din păcate însă, situația de acasă a Dariei nu este una bună, familia având posibilități modeste, așa încât Daria nu a putut onora niciodată vreuna din burse, pentru că necesitau o mică contribuție financiară și din partea ei (bursele nu sunt niciodată integrale), “mica contribuție” fiind pentru familia Dariei, întotdeauna prea mare.
Haideți să contribuim împreună pentru ca Daria să își poată urma visul. Haideți la concert! Haideți să facem bine!
Prețul unui tichet de donație online: 50 lei
Prețul unui tichet cu prezență fizică: 150 lei
Nu există limită de tichete achiziționate!

Details

Date:
18 December, 2021
Event Categories:
,

Organizer

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
View Organizer Website

Venue

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
Str. Valea Parcului nr. 1
Mogoșoaia, Mogoșoaia 077135 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.