Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Mogoșoaia: Primăria Capitalei prin Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită să sărbătorim Ziua Națională a României la Palatul Mogoșoaia, vineri, 1 decembrie, începând cu ora 10.00

1 decembrie, 2017 @ 10:00 - 14:00 EET

   Primăria Capitalei prin Centrul Cultural ”Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” vă invită să sărbătorim Ziua Națională a României la Palatul Mogoșoaia, vineri, 1 decembrie, începând cu ora 10.00.

Prilej de bucurie, mândrie și mai ales, de recunoaștere a valorilor, Ziua Națională a României ne aduce pe toți laolaltă, într-un gând și o simțire comună, privind cu respect spre trecut dar și cu încredere spre viitor.

Evenimentul ”1 Decembrie la Palatul Mogoșoaia” își propune să aducă mai aproape de români atmosfera festivă, specifică acestei zile speciale pentru noi toți.

Invitații vor fi întâmpinați de personaje istorice, într-un decor special conceput pentru acest prilej. Parada costumelor populare, ce va aduce în prim plan frumusețea și unicitatea portului tradițional și programul artistic, susținut de soliști de muzică populară din diverse zone ale țării, vor constitui coordonatele perfecte pentru o zi de sărbătoare reușită.

Vă așteptăm, cu drag, să intonăm împreună imnul de stat și să fim mândri că suntem români!

 

Loc de desfășurare

Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului – Mogoșoaia
Str. Valea Parcului nr. 1
Mogoșoaia,Mogoșoaia077135Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://palatebrancovenesti.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *