Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Muzeul ASTRA organizeaza, în perioada 1 – 4 iunie 2023, cea de-a XVI-a ediție a evenimentului Târgul de jucării, eveniment ce oferă atât copiilor, cât și adulților prilejul de a se bucura atât de jucării, cât și de jocuri și meșteri care conservă în mod activ și sustenabil priceperea de a face cu măiestrie o lume mai creativă și mai frumoasă.

1 iunie - 4 iunie

Muzeul ASTRA organizeaza, în perioada 1 – 4 iunie 2023, cea de-a XVI-a ediție a evenimentului Târgul de jucării, eveniment ce oferă atât copiilor, cât și adulților prilejul de a se bucura atât de jucării, cât și de jocuri și meșteri care conservă în mod activ și sustenabil priceperea de a face cu măiestrie o lume mai creativă și mai frumoasă. Cu ajutorul lor vom asista la o serie de ateliere demonstrative și vom putea participa la ateliere de olărit, vom învăța cum se face o căpiță din lână, vom confecționa marionete și jucării din lemn.
Această ediție își dorește să atragă copiii și adulții către natură și către mijloacele cu care putem contribui la protejarea ei.
Nu vor lipsi nici ateliere de storytelling cu pictură pe șevalet, activitate bazată pe o poveste care ne ajută să descoperim muzeul cu mai multă ușurință.
Rămâneți conectați în acest eveniment și veți afla mai multe informații despre program. Merită!

Detalii

Începe:
1 iunie
Se termină:
4 iunie
Eveniment Categories:
,
Site web:
https://www.facebook.com/events/972023123990627?ref=newsfeed

Organizator

Complexul Național Muzeal ASTRA – Sibiu
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Complexul Național Muzeal „ASTRA” – Sibiu
Piaţa Mică nr. 11 - 12
Sibiu, Sibiu 550182 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare