Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Muzeul ASTRA organizeaza, în perioada 1 – 4 iunie 2023, cea de-a XVI-a ediție a evenimentului Târgul de jucării, eveniment ce oferă atât copiilor, cât și adulților prilejul de a se bucura atât de jucării, cât și de jocuri și meșteri care conservă în mod activ și sustenabil priceperea de a face cu măiestrie o lume mai creativă și mai frumoasă.

1 iunie, 2023 - 4 iunie, 2023

Muzeul ASTRA organizeaza, în perioada 1 – 4 iunie 2023, cea de-a XVI-a ediție a evenimentului Târgul de jucării, eveniment ce oferă atât copiilor, cât și adulților prilejul de a se bucura atât de jucării, cât și de jocuri și meșteri care conservă în mod activ și sustenabil priceperea de a face cu măiestrie o lume mai creativă și mai frumoasă. Cu ajutorul lor vom asista la o serie de ateliere demonstrative și vom putea participa la ateliere de olărit, vom învăța cum se face o căpiță din lână, vom confecționa marionete și jucării din lemn.
Această ediție își dorește să atragă copiii și adulții către natură și către mijloacele cu care putem contribui la protejarea ei.
Nu vor lipsi nici ateliere de storytelling cu pictură pe șevalet, activitate bazată pe o poveste care ne ajută să descoperim muzeul cu mai multă ușurință.
Rămâneți conectați în acest eveniment și veți afla mai multe informații despre program. Merită!

Details

Start:
1 iunie, 2023
End:
4 iunie, 2023
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/972023123990627?ref=newsfeed

Organizer

Complexul Național Muzeal ASTRA – Sibiu
View Organizer Website

Venue

Complexul Național Muzeal „ASTRA” – Sibiu
Piaţa Mică nr. 11 - 12
Sibiu, Sibiu 550182 Romania
+ Google Map
View Venue Website