Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Muzeul de Artă Cluj-Napoca vă invită să vizitați, în perioada 9-26 martie 2023, expoziția de fotografie a artistului Balla Árpád Zoltán, „Ființe transparente”.

9 martie - 26 martie

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție publică de interes județean, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, vă invită să vizitați, în perioada 9-26 martie 2023, expoziția de fotografie a artistului Balla Árpád Zoltán, „Ființe transparente”.

Balla Árpád Zoltán este un artist fotograf, născut în Odorheiu Secuiesc în 1957. Acesta și-a început studiile la Gimnaziul Tamási Áron, iar mai apoi a obținut o diplomă universitară la Brașov. Din 1975 este prezent pe scena artei fotografice, organizând numeroase expoziții. Este membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România și membru fondator al Cercului de Fotografie Orbán Balázs din Odorheiu Secuiesc. Pe parcursul carierei, a fost distins cu mai multe premii, printre care se numără cel al Asociației Internaționale a Fotografilor (FIAP).

Din punct de vedere tematic,Balla Árpád Zoltán abordează un spectru larg de probleme și, prin creațiile sale, reușește să ofere o incursiune, în lumea vie sau a obiectelor, printr-o metodă dibace de captare a esenței perspectivelor.

Cu ocazia vernisajului de la Muzeul de Artă Cluj-Napoca va fi prezentată și cartea „Ființe transparente”, care, pe lângă reproducerile fotografice, conține o serie de scrisori și scrieri personale prin care încearcă să ofere o imagine duală a actului de creație fotografică și a narațiunii umane. Această complementaritate ne aduce în față un volum care reprezintă o incursiune în lumea imaterială a spiritului și a gândului, cu accente pe sinergia înțelegerii formei și spiritului lumii noastre.

Detalii

Începe:
9 martie
Se termină:
26 martie
Eveniment Category:
Site web:
https://www.macluj.ro/exhibitions/balla-arpad-zoltan-fiinte-transparente

Organizator

Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Loc de desfășurare

Muzeul de Artă Cluj-Napoca
Piaţa Unirii nr. 30
Cluj-Napoca, Cluj 400098 Romania
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare