Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Muzeul Dunării de Jos Călărași vă invită la deschiderea SALONULUI DE ACUARELĂ, sâmbătă, 21 august 2021

21 August, 2021 - 28 August, 2021

Muzeul Dunării de Jos Călărași, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, vă invită la deschiderea

SALONULUI DE ACUARELĂ

Evenimentul, aflat la a V-a ediție, va avea loc sâmbătă, 21 august 2021, începând cu ora 12.00, la sediul muzeului din Str. Progresului, nr. 4.

”Întotdeauna lucrările în tehnica acuarelei surprind prin frumusețea lor încărcată de prospețime cromatică și de tipuri de expresivități nenumărate. Cea de-a cincea ediție a Salonului de acuarelă 2021, care se va deschide în data de 21 august, în spațiul expozițional al Muzeului Dunării de Jos din Călărași, redefinește teme cunoscute ale artei, precum natura statică, peisajul, portretul, dar și încercări relevând sentimentele interioare ale artiștilor, în raport cu experiențele lor existențiale. Tonul expoziției este susținut de direcția modernistă, de forma dublată de culori aplicate în funcție de regulile personale ale fiecărui expozant, creațiile fiind în totalitate recente și pregătite pentru acest eveniment. Deși reflectă un fenomen artistic local, participanții vin și din alte orașe, filiale ale U.A.P., astfel încât, simeza va conține o diversitate interesantă, punând în valoare prețiozitățile laviurilor, alternanța dintre nuanțele consistente ale cromaticii și subiectele inedite.”

 

Ana Amelia Dincă

Details

Start:
21 August, 2021
End:
28 August, 2021
Event Categories:
,

Organizer

Muzeul Dunării de Jos
View Organizer Website

Venue

Muzeul Dunării de Jos – Călărași
Str. Progresului nr. 4
Călărași, Călărași 910079 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.