Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova participă la Trienala Naţională de Restaurare a Monumentelor Istorice cu cu o expoziţie de cinci lucrări de cercetare chimică şi biologică

13 septembrie, 2019 - 30 septembrie, 2019

Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova participă astăzi 13 septembrie la Trienala Naţională de Restaurare a Monumentelor Istorice, EDIŢIA VIII la TEATRUL NAŢIONAL “I.L.CARAGIALE” BUCUREŞTI, FOYERUL SĂLII “MEDIA”, ARIPA INTERCONTINENTAL 13 – 30 SEPTEMBRIE 2019 cu o expoziţie de cinci lucrări de cercetare chimică şi biologică pentru restaurarea monumentelor istorice, realizate în cadrul laboratorului muzeului.
Uniunea Naţională a Restauratorilor de Monumente Istorice organizează anul acesta a VIII-a Ediţie a Trienalei Naţionale de Restaurare – TNR 2019.
Vor fi expuse o parte dintre lucrările de restaurare ale membrilor UNRMI finalizate sau în curs de finalizare din ultimii trei ani. Se vor evidenţia lucrările premiate şi cele selecţionate ale ediţiei trienalei de anul acesta.
În cadrul acestui eveniment vor fi lansate catalogul expoziţiei şi insigna organizaţiei noastre.
Expoziţia va putea fi vizitată de publicul larg în foaierul Sălii Media a Teatrului Naţional ”I.L.Caragiale” (aripa Intercontinental), în perioada 13-30 septembrie 2019.

Details

Start:
13 septembrie, 2019
End:
30 septembrie, 2019
Event Category:

Organizer

Muzeul Judetean de Stiintele Naturii Prahova
Phone
0244597896
Email
office@muzbioph.ro
View Organizer Website

Venue

Teatrul Național „I. L. Caragiale” – București
Bulevardul Nicolae Bălcescu 2
București, București 030167 Romania
+ Google Map
View Venue Website