Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința de specialitate „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, în perioada 4-5 mai 2023.

4 mai, 2023 - 5 mai, 2023

Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința de specialitate „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, în perioada 4-5 mai 2023. Cu prilejul evenimentului vor fi prezentate cercetări privitoare la monumente arheologice, bunuri culturale, arheologice și antropologice, precum și alte aspecte de relevanță academică pentru cercetările actuale din domeniu.
Cunoscând și apreciind activitatea colegilor din țară cu care Muzeul Județean Botoșani întreține legături științifice și culturale, conferința are drept invitați peste 40 de cercetători din institute de cercetare și din muzee partenere. Au fost înscrise 35 de comunicări cu tematică arheologică, de mare diversitate, acoperind principalele epoci istorice și preistorice care fac obiectul colecțiilor muzeale existente

Organizer

Muzeul Județean Botoșani
View Organizer Website

Venue

Muzeul Județean Botoșani
Str. Unirii nr. 15
Botoșani, Botoșani 710221 Romania
+ Google Map
View Venue Website